KATOSTA KATUVIEMÄRIIN TKR -TUOTTEILLA

Vedeneristys

TKR -Vedeneristysjärjestelmä koostuu kotimaisista luonnonöljypohjaisista M1 luokitelluista tuotteista, jotka soveltuvat sellaisenaan myös märkätilojen pinnoitteeksi.

Vedeneristys

Vanhoja valurautakaivoja ei tarvitse poistaa, vaan ne voidaan pinnoittaa vesieristyksen yhteydessä samalla tuotteella saumattomaksi kokonaisuudeksi. Nurkkavahvikenauhoja ei tarvita rakenteiden rajapintoihin raon ollessa alle 5 mm. Materiaalit soveltuvat myös osan aikaa vuodesta kylmäksi jäävien rakennusten vedeneristeeksi. Vastaavasti tuotteella voidaan vesieristää saunan kiukaan laatoituksen takana oleva seinärakenne, sillä pinnoitteen jatkuvan lämpötilan kesto on +120 °C.

TKR -vedeneristysjärjestelmä yhdessä TKR –viemärisaneerausmenetelmän kanssa mahdollistaa saumattoman kokonaisuuden katosta katuviemäriin saakka.

Saneerauksen jälkeen tehtävässä kylpyhuoneen remontissa vesieristys voidaan liittää vaivattomasti TRK -saneerattuun viemäriverkostoon ja lattiakaivoon.

TKR -ILMAVUOTOTIIVISTYS

TKR-tuotteille on tehty haitta-aineiden läpäisevyystutkimus (Vahanen, 2012), jolla on todettu tuotteiden soveltuvan hyvin alustaan imeytyneiden haitta-aineiden kapselointiin ja rakenteissa olevien kolojen kapselointiin. Tuote on valmis pinnoite ja vedeneriste, joten tuotteen voi jättää kapseloinnin jälkeen valmiiksi pintamateriaaliksi.

Lue TKR-pinnotteista